חגיגת סוף הבציר בסוכות ביקב דלתון - חוגגים את סוף הבציר ואת סוכות, בימים 8-10 באוקטובר.
  מאת איתן לבנשטיין תקשורת ויחסי ציבור

 

17 ספטמבר, 2017

חגיגת סוף הבציר בסוכות ביקב דלתון

 

ביקב דלתון יחגגו את סוף הבציר ואת סוכות, בימים 8-10 באוקטובר.

 

במסגרת האירוע החגיגי ניתן יהיה ליהנות בגינת היקב הקסומה, מול הרי גולן, מהדרכה ומטעימת יינות בבר יין אותו יקימו לכבוד החגיגה (בתשלום), מפלטת גבינות גלילית (בתשלום) וכן מישיבה בסוכה.

 

בנוסף, המעוניינים יוכלו לחוות סיורים ביקב בליווי מדריך מקצועי. משך הסיור והטעימות יהיו כ-40 דקות, בעלות של 20₪ לאדם, ויתקיימו ב-10:30, 12:00 ו-14:00.

טלפון לתיאום הסיורים: 04-9527107.

 

ילדים יוכלו ליהנות מפינת צביעה ומהפרחת בועות סבון (ללא תשלום).

 

ניתן יהיה לרכוש יינות במקום במחירים מיוחדים.

 

ימי א'-ג', 8-10 באוקטובר, 17:00-10:00, יקב דלתון - פארק תעשיה דלתון, מרום הגליל

 

יקב דלתון הינו יקב משפחתי בבעלות משפחת הרוני, אשר נוסד בשנת 1995 בהמשך לעליית המשפחה לישראל. היקב ממוקם במרום הגליל, סמוך למושב כרם בן זמרה, ונמנה על היקבים המובילים בישראל. היקף הייצור של היקב עומד על כ-1,000,000 בקבוקים בשנה. יקב דלתון מנהל כיום כרמים הפרושים על פני 1,200 דונמים, רובם בגליל, ומספק ממיטב הגפנים במדינה. דלתון מוגדר כיקב אסטייט (Estate Winery), דבר המאפשר לו לשמור על סטנדרטים גבוהים ביותר של איכות ולהקפיד על כל בקבוק. לאחר שבשנים האחרונות השקיע היקב משאבים רבים בטיפוח כרמיו הם כיום מהטובים ביותר בארץ. שילוב הכרמים והענבים האיכותיים עם הטרוואר, הנמנה על אחד מהאזורים הטובים בישראל לגידול גפנים, לצד ייצור היין במתקני היקב המודרניים והחדשניים – מוביל לתוצאה של היצע יינות משובחים, אשר זוכים בשנים האחרונות להערכה הולכת וגדלה. יינן היקב הינו גיא אשל, בוגר יינות באוניברסיטה קליפורניה - דייויס. מרכז המבקרים המשודרג של היקב, פתוח מידי יום (למעט שבתות) לקהל הרחב ומציע סיור, הסברים וטעימות. יקב דלתון גאה להציע את האפשרות להתמסר להנאה עם יינות דלתון.
למידע נוסף: http://www.dalton-winery.com/

 

לכל המודעות         פרסם הודעה         הוסף תגובה
שתף:

מודעות אחרונות בנושא: