מיזם "אוצרות הגליל" מזמין: לארוחת קונספט Mr Jack & Lady honey 'סטודיו אוכל' מארח את מותג העל וויסקי 'ג'ק דניאלס'
  מאת יעל שביט - תקשורות

 

מיזם "אוצרות הגליל" מזמין:

לארוחת קונספט Mr Jack & Lady honey

'סטודיו אוכל' מארח את מותג העל  

וויסקי 'ג'ק דניאלס'

 

סטודיו אוכל, בוסתן הגליל, יום חמישי, 30 בנובמבר, בשעה 20:00

 

מיזם "אוצרות הגליל", מזמין לחוויה קולינרית ב'סטודיו אוכל', בוסתן הגליל. בארוחה במסגרת  פרויקט- EAT WITH, יתארח אליעד זמיר, שגריר ג'ק דניאלס ישראל ומיקסולוג של חברת אקרמן משקאות. יום חמישי, 30 בנובמבר.

 

אנשי האוכל, עידן רקיר ואביחי פחימה, רקחו תפריט ייחודי שמחבר בין אוכל לוויסקי משובח,

כל מנה שתוגש במסגרת הארוחה היא מלאכת מחשבת של טעמים מיוחדים, בשילוב סגנון בישול מולקולרי-עדכני.

אליעד זמיר, שגריר ג'ק דניאלס ישראל ימזוג ויסביר על המגוון הרחב של משקאות 'ג'ק דניאלס' ויפתח את הארוחה בקוקטייל על בסיס ג'ק דבש עדין וספייסי וילווה את שאר המנות עם ג'נטלמן ג'ק, ג'ק סינגל ברל, ועוד.

 

בין המנות שיוגשו בארוחה:

לפתיחה- פוקצ'ות אפויות על אבן שמוטעם קלמטה, פלפלים אדומים, עגבניות ערבה, שום קונפי, קרם פרש, לימון כבוש וצ'ילי מדורה

קובנייה ציידים- שייטל- צ'ילי ירוק, שאלוט, אורז בר, קוויאר דבש, חלמון כבוש בג'ק ואניס איולי

ג'ק דניאלס. המנה תוגש עם ג'ק דניאלס סינגל ברל

ים יבשה- טרטר שרימפס קריסטל, אסאדו דלורית צלויה בג'ק דבש, שום, טימין, קרם פרש, סלסה הבנרו, מיקרו חמציץ. המנה תוגש עם ג'ק דניאלס שיפון

אדום מקומי- רוסטביף סינטה, קרם חציל מעושן, בצל מדורה, דמי גלאס בורבון, טוויל פריקי

תחילתו של סתיו- שוק טלה, טורטליני ארטישוק ירושלמי, ציר פורצ'יני וג'ק כוסברה. המנה תוגש עם ג'ק דניאל'ס אולד נאמבר 7

שלכת- טראפלס ג'ק דבש, גלידת ג'אנדויה וקרמל מלוח, קראמבל חמאה חומה, קרם לימון, ברואניז ג'ק, מוס עוגת גבינה, קרמו פטל.

 

רקיר, שף, איש של מטבח, עבד והתמחה במטבחי עילית, חובב גדול של חומרי גלם איכותיים וחיבורם בצורות וצבעים מיוחדים שאופייניים רק לו. פחימה, מבשל ומחבר בין אוכל לאנשים ונהנה לראות את הסועדים עם חיוך גדול וצלחות ריקות. השניים פתחו בלב ליבו של המושב הפסטורלי בוסתן הגליל, בינות לעצי האקליפטוס, את 'סטודיו אוכל'- בית לארוחות קונספט וסדנאות קולינריות.

רקיר ופחימה מסיירים בשווקים המקומיים וברחבי העולם ומביאים את חומרי הגלם הטריים ביותר, מהדייגים של נמל עכו, גבנים מקומיים, יקבי בוטיק מהגליל וירק טרי מגינת הסטודיו ויוצרים קולינריה מוקפדת וחצופה.

 

המיזם הפילנתרופי 'אוצרות הגליל' מיסודה של רעיה שטראוס בן דרור,מקדם עסקים וכלכלה בתחום התיירות בגליל המערבי. באתר האינטרנט והאפליקציה של 'אוצרות הגליל' ניתן למצוא אפשרויות לינה, בילוי, הסעדה ומסלולי טיולים בעכו ובגליל המערבי, במטרה לאפשר לכל אחד לתכנן חופשה בהתאמה אישית.

 

מחיר הארוחה: 319 ₪ לאדם, יש להזמין מקום מראש- מספר המקומות מוגבל!

להזמנות: מיזם אוצרות הגליל: 077-2309959 אתר- אוצרות הגליל

לפרטים נוספים - תקשורות יעל שביט - 04-6930530

לכל המודעות         פרסם הודעה         הוסף תגובה
שתף:

מודעות אחרונות בנושא: