בן רון
מנהל תחום היין | מסה, ת"א
בן מנהל את תחום היין במסעדת מסה החל מנובמבר 2011 (את ההמלצות הישנות יש ליחס לקודמיו בתפקיד).
בן החל את דרכו בשנת 2008 כעוזר יינן ביקב שאטו גולן אצל אורי חץ. באותה שנה סיים את לימודיו במכללת תל-חי בתוכנית לימודים של יאיר מרגלית cellar master, ייצור יין.
לאחר שנה ברמת הגולן החליט לעבור לתל אביב כדי להיכנס לתחום מלצור/שיווק יין. בן עבד במשך כחצי שנה עם איש היין ג'סי בודק בתפקיד משווק ללקוחות פרטיים. המשך עבד כשנה כברמן ומנהל משמרת בבר היין "מתושלח".
עם הזמן חיפש דרך להתקדם בתחום ועם סבלנות ומקצועיות נכנס לעבוד כמנהל תחום היין במסעדת Messa.
   
12345678 | לדף האחרון
fermentation
אבי קונפורטי
אבירם כץ
אבירם כץ
אהוד ולטר
אורי ארנון (ארנולד)
אורי גלבוע
אורי וישקין
אורי חץ
אורי כפתורי
אורי כפתורי
אורי-כפתורי
אייל דובינסקי
אייל זיו
איילת קרבצקי
איציק המל
אלה סקר
אלעד חן
אמיר שינמן
אנדרי סוידאן
אריה לקונישוק
בן רון
בנצי כיסאר
ברוך כהן
ג'סי בודק
גולן דור
גל יניב
גל, אורן, שלמה
דוד ביטון
דנה רביד
דני גליל
דני רובין
דניאל אביטל
דניאל אביטל
דניאל זך
הילה איל
המלצות מרשת השיווק
וובה
חיים הלפגוט
חנן אליהו
טל גל כהן
יאיר הוימן
יאיר מורג
יהודה זיידמן
יואב יער
יובל ג'וב הר-גיל
יובל גילון
יוליה וליאוניד
יין וגורמה
ירדן אוחיון
יריב חפץ
ליאור יוגב
מאור קינן
מורן עשור
מיכאל בן יוסף
מיכל עזרוני קסירר
מיקי אנטול
מרסלו גולדרייך
משה יונתן
משה רוזן
נחמן כהן צדק
ניר גלדסטון
ניר צוק
ננד צ'ונקיץ'
נעם ריזי
סיון מושקוביץ
עודד ארנט
עודד חצבני
עופר פורת
עז תלם
עידו לוינסון
עידו מאיר
עידן סט
עידן סט
עידן עוז
עמר ברוך
עמרי וידל
עמרי חג'ג'
עמרי חגג
ערן חסקל
ערן פיק
צחי רוזנבלום
ציפי פנטל
רון מנשה
רונן אוחיון
רועי יניב
רמי בן הרוש
רן בירון
רן ראש, גיא אביטל
שאול אלקנה
שמואל גולדווסר
שרגא זליג
שרון & אסף
תומר אוחיון
תומר הרבון