אצל לורי ושייקה

מאת דיויד סילברמן | 17/04/2020

השבוע, הודות לתעודת העיתונאי החדשה שהוצאתי ולאחר שיצאתי מבידוד, נסעתי לבקר את לורי ושייקה (יקב צפרירים) כדי לראות איך יקב קטן מתמודד עם האתגרים של ימי הקורונה בתקופה של חג הפסח, אולי השבוע החשוב ביותר למכירות היין בשנה.

מול הנוף של שפלת יהודה פרסנו מחצלת ושתינו את הרוזה החדש שלהם. שמרנו מרחק ודיברנו על המצב. בימים של ריחוק חברתי מפגשים מהסוג הזה הם אינם עניין של מה בכך והירוק שמסביב לא מובן מאליו לאחר ימים שלא יוצאים מהבית.


תגובה אחת

שלום ב.:

יקב מעולה!!