היינן בגנו
מאת 03/09/2021
|
את ליאור לקסר, היינן הראשי והמנכ"ל של יקב ירושלים, צילמתי השבוע בכרם בישוב 'אש קודש' בשומרון.
בין שורות הכרמים נראה שהוא כבר מתחיל לסכם את הבציר, הוא מספר: "בציר 2021 החל מוקדם ביחס לשנים האחרונות עם לבנים מכרם ערד, כל הלבנים ביקב סיימו תסיסה אלכוהולית ונראים מצוין – אופייניים עם חמיצות ואיזון. בענבים האדומים ניכרת ירידה בכמויות, אבל האיכות מצוינת והיינות נראים עשירים ומורכבים. היקב ייצר השנה כ3.5 מיליון בקבוקים מ15 זנים שונים".