לוח מודעות יינות חדשים פרסם מודעה חדשה

יקב אמפורה מציע לשולחן החג את שלישיית יינות האביב לקראת שבועות.

מאת רותי מדלעי, יועצת תקשורת בכירה, One PR | 13/05/2018

טרואר גולן 2017

פרטים בסיסיים:
שנת בציר: 2017
הרכב: סירה וברברה
מוצא הכרמים: שעל, צפון רמה"ג 740 מטר מעל פני הקרקע

פרטים אנולוגיים:
בציר ועיבוד ענבים:
בציר בשעות הבוקר המוקדמות. סחיטת אשכולות שלמים ושפייה לאחר 24 שעות. קופרמנטציה של שני הזנים יחדיו. התירוש תסס במיכלי נירוסטה מבודדים ומבוקרי טמפרטורה. התסיסה הייתה קרה ונפרסה על פני 60 יום.

נתונים כימיים:
תכולת אלכוהול (%/לנפח): 12.5
חומצה כללית T.A: 6.75
חומציות pH: 3.15
ערך קלורי (קק"ל/100 ליטר): 70

תיאור:
יינות הטרואר שואפים לבטא את האזוריות שבה גדלו הענבים. מתוך כוונה להיות נאמנים למקור, נאמנים לייחודיות ונאמנים לעצמנו הגיעה לידנו החלטה לייצר יינות מכרם יחידני שבו שוררים תנאים ספציפיים ושונים מחלקות אחרות שלנו. הענבים מהם מופק יין זה נבצרו מחלקת הכרם של היקב אשר שוכנת בשעל, צפון רמה"ג וגובלת במטע דובדבן מדרום ומטע תפוח מצפון.
ליין גוון ורוד עדין, האף שופע אפרסקים וורדים. בפה טעמי חמוציות ודובדבנים בהירים.
טמפ' הגשה ממולצת: 10-12 מעלות.

רוזה טרואר כרמל 2017

פרטים בסיסיים:
שנת בציר: 2017
הרכב: קריניאן
מוצא הכרמים:
מדרונות הכרמל, דרומית מזרחית ליקב אמפורה. 70 מטר מעל פני הים.
פרטים אנולוגיים:
בציר ועיבוד ענבים:
בציר בשעות הבוקר המוקדמות. סחיטת אשכולות שלמים ושפייה לאחר 24 שעות. התירוש תסס במיכלי נירוסטה מבודדים ומבוקרי טמפרטורה. התסיסה הייתה קרה ונפרסה על פני 60 יום.

נתונים כימיים:
תכולת אלכוהול (%/לנפח): 11.7
חומצה כללית T.A: 6.8
חומציות pH: 3.25
ערך קלורי (קק"ל/100 ליטר): 67

תיאור:
יינות הטרואר שואפים לבטא את האזוריות שבה גדלו הענבים. מתוך כוונה להיות נאמנים למקור, נאמנים לייחודיות ונאמנים לעצמנו הגיעה לידנו החלטה לייצר יינות מכרם יחידני שבו שוררים תנאים ספציפיים ושונים מחלקות אחרות שלנו. הענבים מהם מופק יין זה נבצרו מכרם בוגר בגיל 44 שנים בקרבת היקב. ליין ניחוחות תותים ופרחוניות אביבית, החיך מוצף בטעמי גרגרים אדומים והדריות של אשכולית אדומה.
טמפ' הגשה ממולצת: 10-12 מעלות.

בלאן דה נואר 2017

פרטים בסיסיים:
שנת בציר: 2017
הרכב: קריניאן, סירה , מרלו
מוצא הכרמים:
צפון הגולן 740 מטר מעל פני הים
אזור הכרמל 20-70 מטר מעל פני הים
פרטים אנולוגיים:
בציר ועיבוד ענבים:
בציר בשעות הבוקר המוקדמות. סחיטת אשכולות שלמים ושפייה לאחר 24 שעות. התירוש תסס במיכלי נירוסטה מבודדים ומבוקרי טמפרטורה. עבודה עם שמרים שונים לשם קבלת משקל פרי ומגוון ארומאתי.

נתונים כימיים:
תכולת אלכוהול (%/לנפח): 12.8
חומצה כללית T.A: 5.3
חומציות pH: 3.36
ערך קלורי (קק"ל/100 ליטר): 72

תיאור:
יין בגוון אפרסק עדין ושמחה של פרי אדום צעיר. בלאן דה נואר הינו יין שמיוצר מענבים אדומים בהליך עשייה של יין לבן. ליין טעמים מודגשים של חמוציות ותותים טריים. היין מיועד לשתייה מיידית בעודו צונן ובכל רגע ביום.

טמפ' הגשה ממולצת: 10-12 מעלות



מודעות אחרונות בנושא: