לוח מודעות כללי פרסם מודעה חדשה

יקב בהט מארח את שף מנחם דקל מ- KOJI SUSHI – ארוחה יפנית חגיגית לכבוד השנה האזרחית החדשה

מאת יעל שביט, תקשורות | 20/12/2021

יקב בהט מארח את שף מנחם דקל מ- KOJI SUSHI
בתפריט – 7 מנות יפניות מותאמות ליינות וליקרים מהיקב

יקב בהט, תיירות קיבוץ עין זיוון, צפון רמת הגולן
חמישי, 30 בדצמבר 2021, בשעה 20:00

תיירות עין זיוון מזמינה את הקהל הרחב לקבל את השנה האזרחית החדשה ב'יקב בהט' (כשר), בבעלות עופר בהט, המארח את השף מנחם דקל מ- KOJI SUSHI, לארוחה יפנית חגיגית בליווי יינות וליקרים, לצלילי מוסיקה שמחה.

שף מנחם דקל רקח תפריט מיוחד לערב הסילבסטר, מלא בטעמים וניחוחות המורכב מ- 7 מנות יפניות, אליהן התאים יינות וליקרים אותם מייצר עופר בהט ביקב. המנות מורכבות מחומרי גלם טריים ואיכותיים, דגה המגיעה טרייה באותו היום, ומוצרים ורטבים אותם מכין שף דקל בהכנה ביתית.

תפריט ארוחה יפנית לראש השנה האזרחית:
-סלט עגבניות שרי יפני- עגבניות חלוטות במשרה סאקה, מירין וסויה, עלי תרד צרובים על מחבת עם שמן שומשום ושריפת ברנר לעישון קל- בליווי בהט GREEN סוביניון בלאן 2020
-סאשימי טונה ויניגרט, יוזו הדרים, הוניגירי טוגראשי ומלח קוג'י- בליווי ליקר דובדבנים
-ניגירי חזה אווז עשוי בסו-ווד גלייז טריאקי, רוטב טחינה יוזו וצ'ילי מותסס- בליווי בהט BROWN, יין אדום חרמונית 2017
-רול סלמון KOJI ROLL- עטוף במנגולד חלוט, אבוקדו, מלפפון ועירית, טופינג סלמון וגרידת לימון בליווי ליקר
לימונצ'לו
-גיוזה פרגית בעבודת יד, צריבת תחרה לצד סויה, שיו קוג'י, מירין ושמן שומשום- בליווי בהט BLACK קברנה סוביניון 2017
-מיני ראמן עם דג מפורק, ביצת שליו רכה, עגבניות לחות, בצל ירוק ובוקצ'וי- בליווי ליקר שוקולד
-לקינוח- ספירלת תפוח עץ מבושל בסירופ תבלינים חמים ויין לבן, קציפת קרם בורלה בסיפון, פניני דלעת- בליווי
ליקר קפה

עופר בהט, אגרונום ומומחה לשימור ואיסום פרי, הקים את יקב בהט בקיבוץ עין זיוון, המייצר משנת 2007
יינות מענבי כרמי היין, הנבצרים בעמק קוניטרה ולמרגלות הר בנטל בצפון רמת הגולן בגובה 1000 מטר מעל פני הים. היקב מייצר כ-10,000 בקבוקים בשנה, וליקרים מפירות מטעי הפרי של עין זיוון- לימונצ'לו, שוקולד, קפה, דובדבנים ואוכמניות. ביקב- מרכז המבקרים, חנות בוטיק פיצריית בוטיק ומתחם 'BURGER' חדש.

שף מנחם דקל, שף ויועץ קולינרי-עסקי בענף המזון. שף דקל חקר את מטבחי העולם ורכש את הידע הקולינרי לאורך שנים בעבודה במסעדות אסיאתיות עם שפים בארץ ובחו"ל. שף דקל מעניק משמעות אישית ועמוקה לקולינריה על ידי יצירת חומרי גלם אותנטיים באופן עצמאי, בתהליכי התססות מבוקרים בשיטות בישול יפניות.

תיירות עין זיוון מציעה מגוון אפשרויות לינה בבקתות עץ וחדרי אירוח המעוצבים באווירה כפרית, ולינת שטח בחאן עין זיוון. עוד בתיירות עין זיוון- מאפייה ובית קפה "מטרלו" ו"החומוסייה" החדשה של עדי פרץ, מפעל שוקולד 'דה קרינה', יקב פלטר, טיולי ג'יפים, סדנאות אמנות וקולינריה, שיעורי יוגה ועוד.

ארוחה יפנית לכבוד השנה האזרחית החדשה תתקיים ביקב בהט בעין זיוון.
יום חמישי 30.12.2021 בשעה: 20:00.
עלות הארוחה לאדם – 280 שקלים (כולל 7 מנות, 3 כוסות יין, 4 כוסות ליקר).
יש להזמין מקומות מראש – יקב בהט בעין זיוון- 04-6993710

לינה בכפר הנופש עין זיוון בעונת החורף- מחיר ללילה לזוג כולל ארוחת בוקר- החל מ- 600 שקלים.
להזמנות – כפר הנופש עין זיוון – 073-7599793, https://www.enzivan.co.il/



מודעות אחרונות בנושא: