לבצור או לא?

מאת ערן פיק | 25/08/2012

(נכתב במקור תחת שם העת אמיל אזאר)

"ההחלטה אם לבצור או לא, זו משימה מורכבת" חשבתי ביני לבין עצמי.

על פי מה להחליט?

טעמים?

סוכר?

חומצה?

הבשלת טאנין?

אנטוציאנין?

הבשלת החרצנים?

הצטמקויות?

רמת הפיראזיניות?

הכרות עם החלקה?

כמות חומצה מאלית בענבים?

מצב הגפן?

תחזית מזג האויר?

יש עובדים?

יש מיכל?

"קשה, באמת קשה"

בינתיים ברדיו מדווחים על נחיתת רכב החלל "curiosity"  על מאדים.

"WOW!  זו באמת משימה מורכבת".


קברנה סוביניון בכרם שורש