מהכרם ועד הבקבוק

מאת דיויד סילברמן | 24/04/2020

אתמול פגשתי את היינן רמי בר מאור בכרם הסוביניון בלאן בגבעת נילי, זה כרם שאני מכיר היטב כי צילמתי שם בציר כמה פעמים. הכרם ניטע לפני 28 שנים ועם הזמן התקבל פרי באיכות מעולה ובכמויות מאופקות, מי שטעם יודע.

את הסוביניון בלאן מבציר 2019 רמי ביקבק לפני מספר שבועות ושמחתי על ההזדמנות לטעום את היין לראשונה בכרם ממנו הוא בא. דמיינו כי אשכולות הענבים שמהם יוצר היין עוד היו על הגפן לפני תשעה חודשים.


בכרם הסוביניון בלאן של הכורם עמרם אוחיון בגבעת נילי