מפגשי אוכל ויין עם חברים, זה חסר

מאת דיויד סילברמן | 05/02/2021

השבוע נסעתי עם השפית ניצן גולדנברג לצלם אצל תמר וערן גלילי בבית הבד שלהם 'גלילי' בבית לחם הגלילית. ניצן הכינה ארוחה המבוססת על שמן הזית שלהם, בתמונה זו מנת סביצ'ה מוסר עם אבוקדו, בצל סגול וירוקים על מצע של פיטאיה מתובלת במיץ אשכולית אדומה והשמן זית של גלילי.

אגב, הם מייצרים גם יין – 3 חביות (כ-900 בקבוקים) שהם עושים ביקב סקוריה ברמת הגולן – קברנה סוביניון מכרם תל פארס.

מפגשי חברים, זה כ"כ חסר.