מקומו של היין הישראלי בתפריט: טל ארגמן

מאת מערכת האתר | 07/05/2022

כמה יינות ישראלים פתוחים אצלך בתפריט למזיגה בכוסות?

יש לנו תפריט של 10 כוסות (רוזה, לבן ואדום) מתוכם שישה ישראלים.


האם היין הישראלי מתאים למנות בתפריט?

ככלל ברור שהיינות ישראלים מתאימים למנות המסעדה, כמובן תלוי איזה יינות ולאיזה מנות. אצלנו המנות מוגשות ברובן למרכז שולחן ולכן האתגר הוא קצת יותר מורכב, אולם מגוון היינות שיש לנו נותן לכך פתרון טוב. לדוגמא: הסוביניון בלאן של פלאם, השרדונה של יקב קסטל או ירדן הר אודם, ובאדומים: יקב צרעה עם מיסטי הילס ושורש, רוזה של יקב ננה, ועוד רבים וטובים.


טל ארגמן – סומלייה מסעדת פופ נ' פופ.

                                                      ****

את הדיון על מקומו של היין הישראלי בתפריט נמשיך בפאנל שייערך בכנס אשכול הזהב בתאריך 13.6.

לפרטים והרשמה >> כנס אשכול הזהב 2022