מקומו של היין הישראלי בתפריט: קטרינה ציפין

מאת מערכת האתר | 07/05/2022

כמה יינות ישראלים פתוחים אצלך בתפריט למזיגה בכוסות?

מתוך 18 כוסות יש לנו 6 יינות ישראלים בכוס.


האם את מרגישה שהיינות הישראלים במסעדות נותנים תמורה טובה ביחס למחיר?

בסה"כ כן, בטח במה שנוגע ליינות אדומים ורוזה. לטעמי במבעבעים והלבנים יש עדיין הרבה פעמים יתרון ליינות מיובאים, שנותנים קלות ומורכבות גם יחד, שקשה יותר למצוא באלה הישראלים באותו טווח מחיר.


קטרינה ציפין – מנהלת ואחראית תחום היין של מסעדת דלאל.

                                             ****

את הדיון על מקומו של היין הישראלי בתפריט נמשיך בפאנל שייערך בכנס אשכול הזהב בתאריך 13.6.

לפרטים והרשמה >> כנס אשכול הזהב 2022