לוח מודעות אירוע יין פרסם מודעה חדשה

ערב מיוחד ולנטיין 14 לפברואר ביקב אלכסנדר

מאת אושרית ימין, נטע הר לב יחסי ציבור | 30/01/2018

לקראת הולנטיין יערך ביקב ערב טעימות עם מנות השף, טל דרליצ'מן, לצד היינות היקב.

מועד ושעות האירוע :
החל מהשעה:20:00 בשני סבבים
• סבב ראשון 20 עד-21:30 ,
• סבב שני 21:30 עד 23:00
מינימום הזמנה 2 מנות מכל סוג

התפריט מנות נשנוש/ טאפאס למרכז שולחן מנות מתאימות לנשנוש בין בני הזוג :

מנות: (40 ש"ח למנה)
 רביולי גבינות ברוטב שמנת, עגבניות (רוזה)
 תבשיל תרד, פטריות וגבינת מוצרלה מוגש על חצאי פיתות קלויות עם זעתר טרי
 דואט סביצ'ה מוסר ים ברוטב אסייאתי, שקד קלוי ותפרחות כוסברה וסביצ'ה סלמון ירקות שוק בשמן זית וליים מוגשים בפני- פורי
 קוביות סלמון ברוטב טריאקי על אורז מבושם
 קוראסון חמאה אפוי במס' מילויים שונים מוגש עם סלמון (3 במנה)

סלטים: (25 ש"ח למנה)
 סלט עגבניות שרי עם צנובר, זיתי קלמטה וגבינת פטה.
 סלט בורגול, חומוס ופלפלים בצבעים חריף.
 סלט שעועית לבנה עם גרגירי חומוס, שעועית ירוקה חמוץ חריף
 סלט סלק, גבינה בולגרית, תפוח חמצמץ, סלרי ואגוזי מלך בבלסמי .
 סלט ירקות שורש בויניגרט אסייאתי

קינוח (40 ש"ח למנה)
 קינוח המורכב במקום משטרויזל עם מוס שוקולד איכותי, שבבי שוקולד וזוג מקרון שוקולד
 קינוח המורכב במקום מקולי פטל עם קרם פטיסייר, שברי מרנג וזוג מקרון וניל

תפריט יינות יקב אלכסנדר:
2 סדרת הורים:
• סנדרו בלנד יין אדום- 100 ₪
• ליזה-סוביניון בלאן 2016- 100 ₪
• ליזה שרדונה 2015- 120 ₪
סדרת רזרב:
• קברנה סוביניון 2014
• קברנה פרנק 2014
• שיראז 2013
• גסטו בלנד 2014
• מרלו 2013
• כולם 150 ₪

יקב אלכנסדר,
הוקם בשנת 1996 על ידי יורם שלום, על הנחלה המשפחתית, ונושא את שם אביו אלכסנדר שלום ז"ל, ממנו קיבל את ההשראה ואת האהבה ליין. היקב ממשיך מסורת בת מאה ועשרים שנים של עשיית יין, שהחלה באיטליה ובתוניסיה שם ייצרו סבו ואביו של יורם יין ביתי. בשנות פעילותו צבר יקב אלכסנדר מוניטין מצוין וקצר הצלחות רבות ופרסים מכובדים בארץ וברחבי העולם. אמנות עשיית היין של יקב אלכסנדר משלבת מסורת ותרבות יין משפחתית, תשוקה ויצירתיות, לצד ידע עדכני וטכנולוגיה חדשנית.
איכות היין מתחילה בתנאי הקרקע הייחודיים בכרמים, הממוקמים במיקרו אקלים אידיאלי לגידול ענבי יין, לצד משטר מים קפדני ושימוש באגרו-טכנולוגיה מתקדמת. חשובים לא פחות הם הכורמים המסורים והמנוסים , הסוגדים לעבודתם ולקדושת הגפן ומבטיחים איכות ענבים אופטימלית. כל אלה, לצד טכניקות הייצור הקפדניות ביקב והגישה האינטימית המעניקה יחס אישי לכל חבית ולכל בקבוק – מאפשרים ליצור יין אקסקלוסיבי, ברמה בינלאומית ובאיכות בלתי מתפשרת.

קורות חיים כשף טל דרליצ'מן-
טל הוא מנכ"ל ובעלים של, המותג The Drelichman ומביא עימו ניסיון רב שנים באומנות הקולינרית. בעברו פעל טל כסו שף בחברות הסעדה רבות המוכרות ביניהן: קיטרינג כנען וחוות רונית. בנוסף עבד בפרויקט תחת ניצוחו של השף חיים כהן במלון קלאב הוטל באילת. מתמחה כשף אירועים, בעיקר בתחום הבשרים והנתחים הגדולים בשיטה ייחודית בה הוא מוציא את המנות בעצמו, פורס ומצלחת אותן מול הקהל, כך הארוחה הופכת לחויתית ונמשכת זמן רב במהלכן נהנים האורחים משואו וארוחה יחדיו.



מודעות אחרונות בנושא: