פותחן הזהב 2025 – פרס שרות היין
במסגרת תערוכת SOMMELIER 2025 נקיים גם השנה את פותחן הזהב – תחרות למלצרי יין צעירים ומבטיחים שנערכת בפעם השנייה במסגרת פרסי היין של המסעדות וברי היין.
למי מיועדת התחרות:
אנשי ונשות צוות שרות עד גיל 29, נציג אחד מכל מסעדה או בר יין.
שלבי התחרות:
1. רישום לתחרות (עד 20 בדצמבר) – יש לפנות אלינו למייל Info@sommelier.co.il ונשלח לכם את טופס הרישום
2. שלב המוקדמות (7 בינואר) – מפגש מול השופטים – היכרות ובדיקת ידע בעולם היין ובשרות יין
3. שלב הגמר (4 בפברואר בתערוכת סומלייה) – טעימת יין מול השופטים – בדיקת יכולות ניתוח יין
4. הכרזת הזוכים (4 בפברואר בתערוכת סומלייה) – במסגרת טקס פרסי היין של ענף האירוח
הפרסים לזוכים:
לזוכה במקום ראשון יוענק כרטיס טיסה לתערוכת Vinexpo פריז 2026
לזוכים בשלשת המקומות הראשונים יוענק מכשיר coravin מתנת היבואן Vinopo
צוות השופטים: אירית שנקר, אבירם כץ, יוסי בוזנח
ניהול והפקה: גלי וולוצקי, אבי בן עמי