פרסי היין של המסעדות
אנחנו שמחים לעדכן כי RESTAURANTS' WINE AWARDS תתקיים זו השנה החמישית.
טקס חלוקת הפרסים יערך ב-7 במרץ במסגרת תערוכת Sommelier 2022.
יוענקו תעודות הצטיינות למסעדות בקטגוריות הבאות:
• תפריט יין מקצועי – עד 100 יינות
• תפריט יין מצטיין – עד 200 יינות
• תפריט היין הטוב ביותר – מעל 200 יינות
• תפריט הכוסות הטוב ביותר
• תפריט היין הכי Value for Money
• תפריט היין הישראלי הטוב ביותר
• בר היין הטוב ביותר (לפי חלוקה אזורית: ת"א והמרכז, חיפה והצפון, ירושלים והדרום)
• איש/אשת היין המבטיח/ה (מנהל/ת תחום היין במסעדה בשנתו הראשונה, עד גיל 27)
(יתכנו שינויים ברשימת הקטגוריות)
מה צריך לעשות?
לשלוח את תפריט היין שלכם לגלי למייל winelist2022@gmail.com.
יש לציין במייל את שם המסעדה + פרטים מלאים של השולח + פרטי התקשרות (טלפון ומייל).
את התפריטים יש לשלוח עד ה-5 בינואר. תפריטי יין שישלחו לאחר תאריך זה לא יוכלו להשתתף בתחרות.
ההשתתפות בתחרות היא ללא עלות.
את התחרות מנהלים גלי וולוצקי, יוסי בוזנח ואבי בן עמי.
נותני חסות: coravin , S.Pellegrino