פרסי היין של המסעדות וברי היין

מאת מערכת האתר | 24/12/2024

שמחים לעדכן כי תחרות פרסי היין של ענף האירוח תתקיים זו השנה השביעית במסגרת תערוכת Sommelier 2025.

זו הזדמנות עבורנו להוקיר את ההשקעה והמצוינות שלהם לאורך השנה.

הדרוג יערך בשתי קטגוריות:
מסעדות – 30 המסעדות עם תפריטי היין הטובים ביותר
ברי יין – 20 ברי היין הטובים ביותר

השנה ערכנו את השינויים הבאים:
 30 המצטיינים בקטגורית מסעדות ידורגו: 3 כוכבים, שני כוכבים, כוכב אחד.
 20 המצטיינים בקטגורית ברי יין ידורגו: 3 כוכבים, שני כוכבים, כוכב אחד.

 



שני הקריטריונים המרכזיים לפיהם נקבע הדירוג:

  • רוחב היריעה של תפריט היין
  • איש/אשת המקצוע שנוכחים במקום וחתומים על תחום היין

כמו כן, אנו לוקחים בחשבון את עריכת התפריט והתאמת מגוון היינות לאופי המסעדה.

בקטגוריית ברי היין, לצד הקריטריונים המרכזיים, גם לקחנו בחשבון את מחירי היינות, המגוון בכוסות, הקונספט של המקום וההשקעה בתפריט האוכל.

בנוסף, זו השנה השנייה, נקיים את תחרות פותחן הזהב שתבחר את אנשי שרות היין המבטיחים לשנת 2025

מה צריך לעשות?
למלא את טופס הרישום ולשלוח את תפריט היין שלכם, גרסה עברית ואנגלית למייל info@sommelier.co.il.
את התפריטים יש לשלוח עד ה-20 בדצמבר. תפריטי יין שישלחו לאחר תאריך זה לא יוכלו להשתתף בתחרות.

צוות המדרגים: גלי וולוצקי, יוסי בוזנח ואבי בן עמי.

נותן חסות: Coravin