פרסי היין של המסעדות וברי היין
שמחים לעדכן כי תחרות פרסי היין של ענף האירוח תתקיים זו השנה השביעית במסגרת תערוכת Sommelier 2025.
הפרסים יחולקו בשתי קטגוריות נפרדות:
מסעדות – 20 המסעדות עם תפריטי היין הטובים ביותר
ברי יין – 20 ברי היין הטובים ביותר
השנה נערכו השינויים הבאים:
• את התעודות יחליפו מדבקות (רוחב 15 ס"מ) שניתן להדביק בחזית או בתוך המסעדה/בר היין
• 5 הראשונים בכל קטגוריה ידורגו בשלשה כוכבים, 10-5 ידורגו בשני כוכבים, 20-10 ידורגו בכוכב.
הדירוג יקבע ע"פ הקריטריונים הבאים:
היצע של יינות ממגוון אזורי יין, מבחר מעניין בכוסות, עריכה של התפריט (עברית/אנגלית). כמו כן, שרות וסביבת יין מוחשית במסעדה, איש/אשת היין ומקצועיותו, הדרכה והכשרה של הצוות.
בנוסף, זו השנה השנייה, נקיים את תחרות פותחן הזהב שתבחר את איש/אשת היין המבטיחים לשנת 2025 (פרטים בהמשך).
מה צריך לעשות?
למלא את טופס הרישום ולשלוח את תפריט היין שלכם, גרסה עברית ואנגלית למייל info@sommelier.co.il.
את התפריטים יש לשלוח עד ה-20 בדצמבר. תפריטי יין שישלחו לאחר תאריך זה לא יוכלו להשתתף בתחרות.
לפרטים ושאלות: גלי וולוצקי 052-4004036
את התחרות מנהלים גלי וולוצקי, יוסי בוזנח ואבי בן עמי.