פרסי היין של המסעדות
אנחנו שמחים לעדכן כי תחרות פרסי היין של המסעדות תתקיים זו השנה השישית.
טקס חלוקת הפרסים יערך ב-15 בפברואר במסגרת תערוכת Sommelier 2023.
השנה, לראשונה, החלטנו לדרג את המצטיינים – 20 תפריט היין הטובים ביותר (מקום ראשון, שני .. תשיעי וכו'). יהיה מעניין.
הדירוג יקבע ע"פ הקריטריונים הבאים:
• תפריטי יין מצטיינים: אות שיוענק למסעדות שבהן תפריטי היין הטובים בישראל: עומק והיצע של יינות ממגוון אזורי יין מהארץ והעולם, פרזנטציה קוהרנטית של התפריט (עברית/אנגלית), מבחר מעניין ואיכותי בכוסות, יינות ארכיון ועוד. בנוסף שרות וסביבת יין מוחשית במסעדה, איש או אשת יין המטפלים ביין בצורה שוטפת וקבועה, הדרכה והכשרה של הצוות.
• ציון לשבח: יוענק למסעדות וברים שבהם דגש על תפריט היין: היצע, איכות, מבנה התפריט, מבחר יינות שנפתחים לכוסות וכו'.
בנוסף יבחרו:
• ברי היין הטובים ביותר
• איש/אשת היין המבטיח/ה (עד גיל 27)
(יתכנו שינויים ברשימת הקטגוריות)
מה צריך לעשות?
לשלוח את תפריט היין שלכם, גרסה עברית ואנגלית, לגלי למייל winelist2022@gmail.com.
יש לציין במייל את שם המסעדה + פרטים מלאים של השולח + פרטי התקשרות (טלפון ומייל).
את התפריטים יש לשלוח עד ה-10 בינואר. תפריטי יין שישלחו לאחר תאריך זה לא יוכלו להשתתף בתחרות.
ההשתתפות בתחרות היא ללא עלות.
את התחרות מנהלים גלי וולוצקי, יוסי בוזנח ואבי בן עמי.
נותני חסות: קוראבין, ס.פלגרינו