שובן של המסעדות

מאת דיויד סילברמן | 12/03/2021

כוס יין על הבר במסעדת טלביה הירושלמית. כמו כולם התגעגעתי לצלילים של רחש הקהל והצוות, לנקישות הסכו"ם וחווית הבילוי במסעדה.

לאט ובזהירות הן חוזרות. מתארגנים על צוות, מעדכנים מנות ומחדשים את מלאי היין, לחלקן נדרש עוד זמן התארגנות. בכל יום השבוע התבשרנו על עוד ועוד מסעדות ששבו לפעילות. מאחל להן חזרה קלה לשגרת חיינו.

אגב, היין ששתינו: ריוחה ויניה קולדה, מרקז דה ריסקל 2016 (יבוא: שקד)


על הבר בטלביה.