שנה רביעית לפרסי היין של המסעדות
אנחנו שמחים לעדכן כי תחרות RESTAURANTS' WINE AWARDS תתקיים זו השנה הרביעית.
טקס חלוקת הפרסים יערך ב-10 בפברואר במסגרת תערוכת Sommelier 2020.
יוענקו תעודות הצטיינות למסעדות בקטגוריות הבאות:
• תפריט יין מקצועי – עד 100 יינות
• תפריט יין מצטיין – 200-100 יינות
• תפריט היין הטוב ביותר – מעל 200 יינות
• תפריט הכוסות הטוב ביותר
• תפריט היין הכי Value for Money
• תפריט היין הישראלי הטוב ביותר
קטגוריה חדשה:
• איש/אשת היין המבטיח/ה
* בשתי הקטגוריות הראשונות יוכרז הזוכה בקטגוריה ולמתמודדים ראויים נוספים ינתן ציון לשבח.
** יתכנו שינויים ברשימת הקטגוריות
אנחנו קוראים למסעדות ברחבי הארץ להציג מועמדות ולהשתתף בתחרות.
מה צריך לעשות?
לשלוח את תפריט היין שלכם במייל לכתובת gali.vo@gmail.com .
יש לציין במייל את שם המסעדה + פרטים מלאים של השולח + פרטי התקשרות (טלפון ומייל).
את התפריטים יש לשלוח עד ה-15 בינואר. תפריטי יין שישלחו לאחר תאריך זה לא יוכלו להשתתף בתחרות.
ההשתתפות בתחרות היא ללא עלות.
את התחרות מפיקים ומנהלים איתי גלייטמן, גלי וולוצקי ואבי בן עמי.
חדש: איש/אשת היין המבטיח/ה