לוח מודעות יינות חדשים פרסם מודעה חדשה

TOUCH by FUSION משיק 3 יינות פרימיום: קברנה סוביניון 2016, סירה/גרנאש נואר 2017, סוביניון בלאן 2020

מאת קרן עבאס יחסי ציבור ותקשורת | 03/03/2022

TOUCH by FUSION משיק 3 יינות פרימיום:
קברנה סוביניון 2016, סירה/גרנאש נואר 2017, סוביניון בלאן 2020

היינן דורון יצחקי TOUCH BY FUSION מותג המייצר יינות משובחים בכל רחבי העולם ומשלב בין ענבים הגדלים בארצות המקור, מקצוענות בלתי נדלית, אהבה גדולה ליין וניחוח ארצישראלי שורשי של עמק יזרעאל, משיק 3 יינות פרימיום: קברנה סוביניון 2016, סירה/גרנאש נואר 2017, סוביניון בלאן 2020.

יינות המותג מיוצרים במחוזות שונים ברחבי העולם: בצרפת, גרמניה, ספרד, איטליה, וגם בישראל. תהליך יצירת היין המיוחד מתחיל בהגדרת היין הרצוי ובחיפוש מקום המוצא, איתור יקבים מקומיים לייצור היין, בחירת הטובים ביותר וביקור בכל אחד מהם לצורך טעימות והכנת השטח. בסוף התהליך נבחר יקב אחד, המשובח מכולם, ממנו נרכש חומר הגלם המיועד ליין. את היין מכין דורון ביקב עצמו ומפקח על כל שלב בתהליך. רק כאשר היין מוכן הוא נשלח לישראל ומוצע לקהל הישראלי.

את היין ניתן לרכוש ישירות מהאתר ולקבל אותו עם שליח עד פתח הבית ובאיש הענבים ביפו.
בחודש מרץ (17-18/3), ניתן לטעום מהיינות של TOUCH BY FUSION וליהנות מההסברים של דורון ביומיים מיוחדים של בית פתוח אצל 'איש הענבים' ביפו.

סוביניון בלאן חצי יבש 2020
מוצא: ריינהאסן שבגרמניה
על היין: סוביניון בלאן גרמני קלאסי עם ארומות מבושמות של פריחה וליים. הגוף קל עד בינוני, חמיצות מרעננת, הסיומת ארוכה ונעימה המושכת את הלגימה הבאה.

כרמים: בוגרים, מאזור ריינהאסן שבגרמניה, אזור יין קלאסי בעל מסורת של מאות שנים. אזור הריינהאסן ידוע בהבשלה הטובה של כרמיו, אשר תורמים לעושר הארומטי של הענבים, אך עם זאת שומרים על חמיצות גבוהה ומרעננת. הכרמים מתאפיינים במדרונות מתונים, המנוקזים היטב, אדמה קלה ועשירה בצדפים ומאובנים.

בציר 2020: הבציר של ענבי הסוביניון החל עם שחר של ה- 17 בספטמבר 2020. בזמן הבציר היו הענבים במצב "פיזיולוגי" מיטבי ובעלי ארומה מושלמת. 6 שבועות לפני תחילת הבציר, נבחרו רק אשכולות במצב מעולה להישאר על הגפן. אשכולות עודפים ואשכולות "פנימיים" שלא נחשפו מספיק לאור ולשמש הורדו כדי לאפשר לשאר האשכולות להבשיל בצורה אידאלית, תוך שימור הפירותיות ושימור הסוכרים הטבעיים של הפרי (סוכר ענבים).

תהליך הייצור: הענבים שהו בחדר הקירור בטמפרטורה של 2 מעלות למשך יומיים ולאחר מכן נעשתה הסחיטה. לאחר הסחיטה של הענבים, בוצעה הפרדה בין הזגים לבין התירוש. התירוש הצלול הועבר לתסיסה במכלי נירוסטה. התסיסה התרחשה בטמפרטורה מבוקרת של 15 מעלות עם שמרים מיוחדים לענבי הסוביניון בלאן. לאחר 6 שבועות הסתיימה התסיסה והיין נשאר על שמריו עד חודש פברואר 2021.

הרכב זנים: סוביניון בלאן
אחוז אלכוהול: 12.5%
חומצה= TA: 5.9 גרם/ליטר
סוכר שאריתי: 11.6גרם/ליטר
מחיר לצרכן : 120 ₪

קברנה סוביניון 2016
מוצא: לנגדוק, צרפת
על היין: קברנה סוביניון עשוי בקפידה מהענבים המובחרים ביותר בחלקות הטירה, המאופיינת בקרקע מנוקזת היטב ומכוסה באבני גיר לבנות. הארומה משלבת דומדמניות שחורות ואספרסו ובחך, טעמים של אוכמניות בשלות ותבלינים. סיומת ארוכה ומענגת. התיישנות 12 חודשים בחביות עת צרפתיות.

הכרמים: כל הכרמים נמצאים באזור הטירה. החלקות מנוקזות היטב ומכוסות באבני גיר לבנות, שמווסתות את הטמפרטורה בקיץ ומונעות התחממות של הענבים. במשך היום הן קולטות את החום ובלילה פולטות ולא מאפשרות לאדמה להתחמם.

החלקות ממוקמות בגובה של 350 מ' מעל פני הים, מה שמאפשר הבשלה איטית וטובה של הענבים וקבלת יינות איכותיים במיוחד.

תהליך הייצור: ענבי הקברנה סוביניון נבחרו בקפידה מהחלקות המובחרות ביותר של הטירה.
הענבים נבצרו בבציר ידני בארגזים קטנים. האשכולות עברו מיון קפדני לפני תהליך ייצור היין. לאחר תהליך התסיסה היין עבר להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתיות גדולות בנפח של 600 ליטר, מרביתן חדשות. החביות הגדולות מאפשרות הדגשה של הפרי ואיכותו ופחות התערבות חיצונית.

הרכב זנים: בלנד המורכב מ – 100% קברנה סוביניון מכמה חביות שונות.
הגדרת היין: יין אדום יבש
אחוז אלכוהול: 14%
חומצה: 3.8 גר'/ליטר = TA
סוכר שאריתי: פחות מגרם
מחיר לצרכן : 140 ₪

סירה, גרנאש-נואר 2017
מוצא: לנגדוק, צרפת
על היין: זהו בלנד קלאסי מזני האזור: סירה וגרנאש-נואר, עשוי בקפידה מהענבים המובחרים ביותר בחלקות הטירה, המאופיינת בקרקע מנוקזת היטב ומכוסה באבני גיר לבנות. הצבע סגול עמוק. בחך, טעמים של פירות שחורים ותבלינים והארומה משלבת תבלינים, וניל ופירות שחורים. סיומת ארוכה ומענגת. התיישנות 16 חודשים בחביות עת צרפתיות.

הכרמים: כל הכרמים נמצאים באזור הטירה. החלקות מנוקזות היטב ומכוסות באבני גיר לבנות, שמווסתות את הטמפרטורה בקיץ ומונעות התחממות של הענבים. במשך היום הן קולטות את החום ובלילה פולטות ולא מאפשרות לאדמה להתחמם.

החלקות ממוקמות בגובה של 350 מ' מעל פני הים, מה שמאפשר הבשלה איטית וטובה של הענבים וקבלת יינות איכותיים במיוחד.

תהליך הייצור: ענבי הסירה והגרנאש/נואר נבחרו בקפידה מהחלקות המובחרות ביותר של הטירה.
הענבים נבצרו בבציר ידני בארגזים קטנים. האשכולות עברו מיון קפדני לפני תהליך ייצור היין. לאחר תהליך התסיסה היין עבר להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתיות גדולות בנפח של 600 ליטר, מרביתן חדשות. החביות הגדולות מאפשרות הדגשה של הפרי ואיכותו ופחות התערבות חיצונית.

הרכב זנים: בלנד המורכב מסירה וגרנאש-נואר
הגדרת היין: יין אדום יבש
אחוז אלכוהול: 14.5%
חומצה: 3.4 גר'/ליטר = TA
סוכר שאריתי: 1.3 גרם/ליטר
מחיר לצרכן : 140 ₪

התמונות המצורפות מאושרות לפרסום. קרדיט לצלם ארז גרנק

TOUCH by FUSION
אתר: https://www.fusionwines.co.il/
טלפון: 054-4730430
כתובת: תמרת
פייסבוק ואינסטגרם: TOUCH by FUSION



מודעות אחרונות בנושא: